Carkabull

V A N   D E

F  R  A  N  S  E      B  U  L  L  D  O  G       K  E  N  N  E  L

Over ons

______________________

Wij zijn Karel en Cari  en hebben een kleine kennel. We wonen in het landelijke Wervik (de Westhoek) in de buurt van Kortrijk - BelgiĆ«. Momenteel zijn we de trotse eigenaars van een zestal Franse bulldogs die we met de beste zorgen omringen. Onze bulletjes hebben hier veel ruimte ter beschikking waar ze zich echt vrolijk en vrij voelen. Deze fantastische, steeds opgewekte en komische honden geven kleur en gezelligheid aan ons leven en zijn dan ook allen volwaardige leden van ons gezin. Af en toe hebben we een nestje uit weloverwogen combinaties. Ons doel is om gezonde, mooie, reeds gesocialiseerde bulltjes met een fijn karakter te fokken.

In 2009 maakten we voor het eerst kennis met de Franse bulldog en het was meteen liefde op het eerste gezicht.  In 2010 was het zover ...ons eerste bulletje met stamboom Authentic Pride Joy kwam bij ons. Een jaartje later kwam onze Kumi de Petit Farouche erbij. Een prachtig bonte bullendame met wie we reeds schitterende resultaten behaalden op nationale & internationale hondenshows. Ondertussen heeft Kumi zelfs de titels van Belgisch & Luxemburgs kampioen. Via deze weg willen we de fokkers van Kumi  Swa & Pacale bedanken voor deze prachtige meid !

In 2011 kwam Jacinthe Maison de Principaute onze roedel versterken. Ook deze knappe dame betekent een enorme meerwaarde voor onze kennel. In 2014 breidde onze kennel nog verder uit met enkele veelbelovende bulletjes van eigen fok : Matroesjka, Naomi, Nero en Nout.

 

Via onze  website willen we U graag kennis laten maken met onze bullenfamilie. We wensen U veel plezier bij het surfen doorheen onze pagina's ! Aarzel niet om ons te contacteren als U nadien nog vragen heeft !

Vriendelijke groeten

Cari & Karel

TELEFOON

+32492647614

MAIL

depoorter.cari@telenet.be

FACEBOOK

follow us